Esküvő

Milyen színű legyen a vőlegény öltözete?

A férfiak rémálma: a különböző színek közötti lavírozás, egyeztetés arról, hogy mégis melyikhez mi passzol. Az esküvő esetében azonban szerencsére lesz néhány segítséged, amelyből kiindulhatsz, hogy mindenképp olyan színvilágot ölts magadra az öltönyöd, inged, valamint kiegészítőid formájában, amely elegánsan illeszkedik az esküvő stílusához. Az egyik legegyszerűbb módja, ha megkérdezed erről a menyasszonyt. Az igazi úriemberek azonban ennél finomabban intézik a dolgot, hogy ezzel is levegyenek egy kis terhet a kedvesük válláról, valamint kivívjanak egy jó nagy adag elismerést életük szerelmétől:

Vess néhány pillantást az esküvői meghívótokra, és jegyezd fel a rajta látható színeket. Sokszor a papír színe, anyaga is sokat számít! A legjobb, ha magadnál tartasz belőle egy másolatot.

Milyen dekorációkat terveztek? Ha többnyire növényi dekorációkat szeretnétek a ceremónia helyszínén látni, akkor a zöld, a barna, valamint a bézs lesz a tökéletes választás, míg, ha a dekorációk közt fehér színű kopott faláda, öreg bicikli, madárkalitka, vagy bármilyen, réginek tűnő tárgy szerepel, biztos lehetsz benne, hogy vintage az esküvő stílusa. Ebben az esetben a barna és a bézs szintén jó választásnak bizonyulnak (akár pasztell árnyalatban is!), de ha bevállalós vagy, halványzöld vagy babarózsaszín inggel párosítod őket fehér helyett.

Melyik évszakban tartjátok az esküvőt? Az őszi-téli esküvőkre mindenképp a sötétebb árnyalatok közül válassz, míg a tavaszi és nyári esküvőkre a világosabb öltönyök közt lesz a megfelelő darab. A harmonikus kontraszt minden esetben fontos, világos inghez sötét öltönyt, sötét inghez világos öltönyt érdemes választani, azonban a színek harmóniáját is vedd figyelembe!

Milyen színű ékszereket választott a menyasszonyod? Amennyiben az ezüst kellékek mellett döntött, sajnos peched van, ebből nem tudsz puskázni, azonban, ha piros, zöld vagy esetleg kék ékszert tervez az esküvőn viselni, nyert ügyed van: ez egy egyenes iránytű az öltönyöd kiválasztásához!

Milyen színű a koszorúslányok ruhája? Kerüld el az ugyanolyan árnyalatot, inkább annak egy sötétebb változatát keresd az üzletekben. Persze, ha ők babarózsaszínt húznak, neked nem kell pinkbe öltöznöd, de ha halvány sárga vagy ekrü (piszkosfehér) a koszorúslány ruha, úgy a kávészín, bézs vagy csokoládébarna öltöny kiváló választás lesz. Kékes árnyalatú koszorúslány ruhák esetén egyértelműen a sötétkék vagy a fekete öltöny lesz a megfelelő választás. Amennyiben végképp semmi ötleted sincs, a szürke még mindig kihúzhat a pácból, az mindenhez illik!

Back To Top