Esküvő

Esküvői ruha divat 2019

Az esküvő napja életünk egyik meghatározó napja. A nagy napon minden menyasszony tökéletesen szeretne kinézni és mi jutna legelőször az esküvővel kapcsolatosan a menyasszony eszébe, hát  a káprázatos menyasszonyi ruha, amit  ezen a különleges napon viselni fog.

Minden menyasszony álmodozott már arról, hogy milyen menyasszonyi ruhát fog viselni a nagy napon, milyen a tökéletes esküvői ruha az Ő számára. Aki kicsit is figyeli a divat világát, biztosan észrevette, hogy a legújabb menyasszonyi ruha trendekben is visszaköszönnek régebbi divatirányzatok egy-egy  meghatározó elemei,  idén a 2019-es évben sem lesz ez másképp.

Újra hódítanak a fodros és rózsákkal díszített ruhaköltemények. Neves divattervezők rengeteg módot találnak arra, hogy ezeket a díszítési elemeket, hol és hogyan használják fel a menyasszonyi ruhán. A fodrok szerepet kapnak kisebb-nagyobb részben, így  mindenki megtalálja ízlésének és az alkatának megfelelőt. Van aki a csupa fodros menyasszonyi ruhát álmodta meg magának és van aki a visszafogottabb letisztultabb stílust kedveli. Ezért találhatunk olyan menyasszonyi ruhákat ahol az egész szoknya csupa fodorból áll, és olyat is ahol csak díszítő elemként jelenik meg a menyasszonyi ruhán a szoknya szegélyén vagy a ruha vállán, a dekoltázs vonalán. A rózsákkal díszített menyasszonyi ruhák reneszánszukat élik. Lehet a szoknyán elszórtan sok apró rózsa, vagy a legkülönfélébb felhúzásoknál a nagyobb rózsák, a ruha dekoltázsán, oldalán.

A megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztásánál  figyeljünk egyes alapszabályokra, melyek az alábbiak:

A vízszintes fodrokkal díszített szoknyarész kiemeli, hangsúlyossá teszi a ruha szoknyáját, ezzel szélesebb sziluettet alakít ki, amely igazán a magas, vékony hölgyeknek áll jól. A teltebb testalkatú hölgyeket a vízszintes fodrozás még vastagítaná, az alacsony menyasszonyokat pedig inkább összenyomja, még alacsonyabbnak hatnak az ilyen menyasszonyi ruhákban, tehát számukra nem ez lesz az ideális választás.
A ruhán lefelé futó fodrok lágy esést kölcsönöznek a menyasszonyi ruhának.  Ez a ruhatípus kedvez az alacsonyabb menyasszonyoknak, a függőleges vonalak ugyanis magasítanak, karcsúsítanak így a teltebb menyasszonyok is bátran választhatják ezeket a menyasszonyi ruhákat.

Mint minden új trendre  a 2019-es menyasszonyi ruhákra is igaz, hogy vannak menyasszonyok, akiket lázba hoz és vannak olyanok, akik inkább  a szolidabb, egyenesebb vonalvezetésű menyasszonyi ruhákat választják. Akik nincsenek oda a sok fodorért, rózsáért, azoknak sem kell elkeseredniük, ha mégis trendi ruhát szeretnének, elég ugyanis ha a menyasszonyi ruha valamely apró kis részletére választunk fodrot, vagy rózsát  és máris ugyanúgy megfelel az idei 2019-es esküvői divatnak.

Back To Top